in ,

Željka Cvijanović krenula u žestok napad uvredama: “Šefik Džaferović je isprazan političar, cijenim Vučićevu brigu za RS”

Željka Cvijanović istakla je da je reakcija Šefika Džaferovića na čestitku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića povodom tzv. dana RS uobičajena – patetična i isprazn

Željka Cvijanović istakla je da je reakcija Šefika Džaferovića na čestitku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića povodom tzv. dana RS uobičajena – patetična i isprazna, kao i sve one koje su uslijedile iz Sarajeva i uopšte je ne iznenađuju.

“Ono što mislim rekla sam javno, a to je da se zahvaljujem predsjedniku Aleksandru Vučiću, ne samo što nam je uputio čestitku, već posebno zato što je za njegove vlasti odnos Srbije i RS dobio novu dimenziju, sadržajnost i konkretnost. Smatram to posebnim vidom iskazane odgovornosti i brige za RS i to veoma cijenimo, a ono što narod misli ja kao predsjednik javno i kažem”, poručila je Cvijanović, komentarišući stav člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića da su “Vučićeve čestitke povodom tzv. dana RS odraz nepoštovanja prema državi BiH i direktan atak na njen suverenitet”.

Što se tiče razgovora s premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, Cvijanović je za “Novosti” rekla da je bio ugodan i optimističan.

“Počeo je lijepim prigodnim čestitkama povodom svih naših praznika, a završio našom iskazanom spremnošću da unapređujemo saradnju u svim oblastima na dobrobit naših građana. Da li će to neko napadati ili kvalifikovati kao privatni ili zvanični razgovor, meni je nebitno. Ali mi je bitno da gradimo bolje razumijevanje sa svim zemljama u okruženju i da razgovaramo o infrastrukturnom povezivanju, privrednoj saradnji i svemu što je važno za naše građane”, naglasila je.

Cvijanović je dodala da inače ne postoji država u okruženju s kojom političko Sarajevo nije ušlo u svađu i nema koga sve u svijetu nisu pokušali uvući u svoje frustracije.

Doktori konačno otkrili u kakvom je zdravstvenom stanju zapravo Čedomir Jovanović i vijesti su vrlo ohrabrujuće!

Banja Luka za Badnji dan: Građani u redovima čekaju obrok