in , ,

Željko Komšić jako oštro reagovao nakon sramotnih dešavanja u Crnoj Gori: “Nisu ništa bolji od zločinaca oni koji su to predložili”

Inicijativa za imenovanje jedne od ulica u crnogorskom gradu Beranama po osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću nije ništa drugo nego uvreda za sve Mladićeve, odnosno za sve žrtve genocida, ocijenio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Prema njegovim riječima, to je i šamar za sve poštene građane Crne Gore.

– Oni koji su to predložili nisu ništa bolji od zločinaca. Očito je da se nova vlast u Crnoj Gori naprosto takmiči sa vlastima u manjem bh. entitetu u veličanju i slavljenju genocida i veličanju ratnih zločinaca. Iskreno se nadam da vladavina takvih u Crnoj Gori neće potrajati, jer ono što rade ne vodi ničemu dobrom – kazao je Komšić za Fenu.

Podsjećamo, Savjet za davanje prijedloga naziva naselja, ulica i trgova većinom glasova usvojio je prijedlog da jedna ulica u Beranama, u Crnoj Gori, ponese ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića – bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, dok prijedlog da jedna od ulica dobije ime Pavla Đurišića nije dobio većinsku podršku članova Savjeta.

VEZANI TEKST: Skandalozno: Podržan prijedlog da ratni zločinac Ratko Mladić dobije ulicu u Beranama!

VEZANI TEKST: Brzi odgovor iz Crne Gore na sraman prijedlog u vezi Ratka Mladića

Samo u BiH: Falsifikovao da radi u “BH Telecomu”, pa dobio kredit koji nije plaćao

Joe Biden najavio povratak američke diplomatije: Plan za BiH, Kosovo i Srbiju