Zvezda Granda iz Sarajeva Slađa Zubčević sprema veliko iznenađenje: Poznati bh. režiser pjevačici pružio podršku, kaže da je ona bosanska Adele!

Posljednje Vijesti Zabava

Cijela regija i dijaspora su, malo je reći, oduševljeni sjajnim vokalom Slađe Zubčević i zato se od ove pjevačice očekuje mnogo.

To će se zasigurno i desiti, jer iz muzičkih izvora bliskih pjevačici javljaju da se sprema hit koji će publiku osvojiti na prvo slušanje.

U kratkoj izjavi za portal estradnjaci.ba Slađa je potvrdila ove navode, jer kako kaže, “teška” je u odabiru pjesme, ali misli da je ova “skrojena” po njenoj mjeri.

Otkrila je i naziv, ali i fenomenalnu ekipu saradnika koji su svako u svojoj branši veliki profesionalci.

-Pjesma se zove “Savršeni krug”, ljubavna balada. Tekst je pisala Lejla Adilović, muziku su radili Mensura Bajraktarević i Almir Buza, aranžman Mirza Balić.

Za video produkciju i snimanje su zaduženi Aleksandro Zubčević, Elman Omić, Samir Kadić.

Mislim da će se svako ko je ikada bio ludo zaljubljen pronaći u pjesmi. Jedva čekam promociju, i mnogo vjerujem u uspjeh ove numere, kratko je izjavila za naš portal.

Ono što je također interesantno kada je riječ o novoj pjesmi “Savršeni krug” je informacija da Slađa ima veliku podršku poznatog režisera Harisa Pašovića koji joj je dao nadimak bosanska Adele. On je ujedno i konsultant za scenario i kompletnu priču u spotu.

Pjevačica nam je potvrdila i ove navode dodavši da će singl izdati za Grand produkciju.

Leave your vote