Kako je genijalni Nedim Sladić i najavio, sve se obistinilo: Pogledajte snimak, u Bosnu i Hercegovinu stigao snijeg!

Kako je genijalni Nedim Sladič, snijeg je stigao u BiH. U Bosni bilo oblačno vrijeme sa slabom kišom. U Hercegovini je djelomično vedro. Za sutra je na planinama najavljen snijeg, a prve pahulje su već počele padati na planini Jahorini.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka većinom između 5 i 11°C, na jugu zemlje od 12 do 17°C.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa kišom. Temperatura zraka između 6 i 8°C.

U nedjelju, 10.10.2021., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Na planinama će padati i slab snijeg. Vjetar slab sjevernog smjera. Temperatura zraka većinom između 4 i 9°C, na jugu zemlje od 9 do 15°C, navedeno je iz FHMZ BiH.

U ponedjeljak, 11.10.2021., u Bosni oblačno sa slabom kišom. Na planinama će padati i slab snijeg. U Hercegovini djelomično vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura zraka većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje od 8 do 15°C.

Pogledajte snimak sa Jahorine.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.