Znate li ko je ova preslatka djevojčica? Danas je jedna od najpoznatijih balkanskih pjevačica…

Pjevačica Nina Badrić (49) svoje je obožavatelje počastila fotografijom iz davne prošlosti.

Naime, Nina je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira kao djevojčica s nekoliko vršnjakinja. Odjevena u bijelu košuljicu i plavu suknju Nina je bila jedna od najveselijih članica ove vesele ekipe.

– Živjeli – napisala je Nina u opisu fotografije koja je pomalo zbunila njezine pratitelje. “Koja si ti ovdje?”, upitala ju je jedna od pratiteljica. “Nina je u plavoj suknjici”, odgovorila joj je ubrzo druga. “Preslatka si”, nadovezala se jedna od Nininih pratiteljica na Instagramu.

Inače, Nina je u posljednje vrijeme zaokupljena nastupima.

Nedavno je u Beogradu održala održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a sada se sprema i za doček 2022. godine u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu.

U intervjuu koji je nedavno dala za Ekran Nina je progovorila i o životnim promjenama.

– Potpuno sam promijenila svoje navike. Život bez stresa u mome poslu nevjerovatno mi je godio. Okrenula sam sve naglavačke. Samu sebe iznenadila sam koliko sam toga promijenila u svome životu. Ova pauza me je resetirala potpuno. I duhovno i mentalno i fizički. Iskoristila sam je maksimalno za sebe i osjećam se super. Moja svakodnevica je mir. Živim zaista jednim normalnim mirnim životom i stvorila sam sebi svoju sigurnu oazu prepunu dobrih ljudi – kazala je muzičarka tom prilikom.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.