Albina večeras predstavlja Hrvatsku na Eurosongu: Pogledajte kako je protekla posljedna proba!

Posljednje Zabava

Bilo je brutalno dobro! Razbila je! Ovo je njen najbolji nastup ikad – javljaju članovi hrvatske eurovizijske delegacije Jutarnjem listu, koji su gledali Albininu probu.

Ta je generalna proba izvođača koji večeras nastupaju u prvom eurovizijskom polufinalu posebno važna, jer je večerašnji nastup pratio i žiri zemalja natjecateljica koji je svoje glasove dao upravo na osnovu ove probe.

U utorak će se glasovi žirija zbrojiti s glasovima publike koja glasa nakon što u televizijskom prijenosu čuje svih šesnaest pjesama.

Od šesnaest natjecatelja njih deset iz prve polufinalne večeri prolazi u veliko finale Eurosonga koje će se održati u subotu u holandskoj Ahoy Areni.

Je li među njima i Albina s pjesmom Tick-Tock doznat ćemo večeras, a ako je vjerovati kladionicama, Albina ima velike šanse.

Naime, 22-godišnjoj splitskoj studentici, prognoziraju na kladionicama, da će ući u eurovizijsko finale kao sedmoplasirana iz prvog polufinala.

U samom finalu na kladionicama predviđaju da će završiti na sedamnaestom mjestu. No, ti ulozi za finale mogli bi se sutra, kada publika na televiziji napokon vidi kako Albina zvuči i kako izgleda na sceni, jako promijeniti.

Naravno, da bi se to dogodilo, treba proći prvu prepreku – polufinale. Susjedima želimo puno sreće.

Ostale vijesti iz svijeta zabave pratite OVDJE.

Leave your vote