Aleksandar Vučić odlikovao Željku Cvijanović u Beogradu: “Za jednog političara, predstavnika građana i institucija ne postoji veća čast”

Predsjednica RS Željka Cvijanović istakla je danas da odlikovanje Ordenom Srbije na lenti povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, predstavlja veliku čast za nju i čitavu Republiku Srpsku.

Orden je predsjednici RS u Beogradu uručio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na ceremoniji dodjele Sretenjskih priznanja.

Ona je zahvalila Vučiću na ovom odlikovanju, rekavši da će “Orden od danas nositi s velikim ponosom”.

– Za jednog političara, predstavnika građana i institucija RS ne postoji veća čast, niti priznanje, od onoga koje mu može ukazati bratska Srbija – istakla je predsjednica Cvijanović.

Dodala je da dodatno obavezuje i povod – Dan državnosti Srbije, koji je, kako je rekla, “u sebi sabrao najslavnije slobodarske tradicije, kao i moderne, ustavotvorne tekovine srpskog naroda”.

– Ukazali ste mi veliku čast, a ponos koji osjećam ne pripada samo meni, već podjednako svim građanima RS, jer i za njih je ovo visoko odlikovanje potvrda naših neraskidivih veza, ali i saradnje koja je danas i konkretnija i sadržajnija nego što je bila ikada u prošlosti – navela je predsjednica Cvijanović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.