Aleksandar Vučić se oglasio o veoma sramnom snimku policajaca i poručio: “Bošnjaci u Srbiji su apsolutno bezbjedni i zaštićeni”

Nakon što je objavljen video snimak na kojem su pjevali policajci u Priboju kojoj se peva “da će Pazar da bude novi Vukovar a Sjenica nova Srebrenica” brojne reakcije su uslijedile.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ovom prilikom se oglasio.

On je poručio Bošnjacima u Srbiji da su aposolutno bezbjedni i zaštićeni i da je ovo njihova zemlja koliko i bilo koga od nas, prenosi telegraf.

– Nije dobro ni pametno da se vrijeđaju pripadnici drugih naroda, podsjećanjem na ubistva, niko to ne smije da uradi. Za nas je jedini izbor mir, i dobio sam pisma i Bošnjaka i Srba i molim i jedne i druge da razumiju da Srbija neće dozvoliti bilo kakve incidente niti ugrožavanje bezbjednosti bilo koga. Uvjeren sam da će nadležni organi u skladu sa zakonom uraditi sve. Što se tiče odnosa Srba i Bošnjaka mi moramo da razumijemo da jedni bez drugih ne možemo da živimo niti da opstanemo. Ima stotine reakcija šta se dogodilo u Priboju, mržnja sa jedne strane izaziva još veću mržnju sa druge strane – naglasio je Vučić.

Podsjetimo, na socijalnim mrežama pojavio se snimak policije iz Priboja, koja, kako se na snimku vidi, pjeva da će Pazar da bude novi Vukovar a Sjenica nova Srebrenica, što je žestoka pesma koja pored toga što vrijeđa pripadnike drugog naroda u ovom slučaju Bošnjaka, prijeti građanima da će ih stići rat.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.