Aleksandra Vučića hot dog podsjetio na mladost, ljudi pišu u komentarima: “Nećeš mi i to zgaditi…”

Posljednje Vijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na službenom Instagram profilu, koji je inače nazvan “Budućnost Srbije AV”, fotografiju na kojoj pozira sa hot dogom.

“Sjećanje na mladost, crvene kioske i viršle koje smo tu kupovali. Kioska više nema, a viršle, skoro iste, nađosmo na putu za Niš”, napisao je Vučić uz objavu te dodao hashtag “pauza za ručak”.

“Prijatno predsjedniče”, “Konačno da i vi uhvatite vremena za užinu pored svih obaveza”, “Prijatno predsjedniče i vi imate dušu”, pisali su mu pratitelji u komentarima.

Nije trebalo dugo da ova objava postane predmet sprdnje na internetu.

“Vučić hvali viršle iz Ikee: Skroz iste kao u crvenom kiosku… E, nećeš mi zgaditi ovu lijepu uspomenu iz mladosti”, “Horor”, “Druže, nisi ti dio običnog naroda pa foliranje, u vidu navika običnog čovjeka, ne prolazi kod mislećeg dijela naroda”, samo su neke od reakcija.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci Vučić se fotografirao i kako sa suradnicima doručkuje mortadelu i hljeb na haubi automobila.

“Najbolji doručak. Pola kilograma hljeba za svakoga, majoneza, mortadela i paradajz. Spremni za obilazak novih gradilišta na Istoku Srbije”, napisao je tada Vučić koji na fotografiji reže paradajz.

Leave your vote