in ,

Ambasadorica Slovenije stigla u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine!

Ambasadorica Slovenije u Bosni i Hercegovini pozvana je u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nakon navoda medija da je premijer Slovenije Janez Janša predao “non-paper” predsjedniku Evropskog vijeća Charlesu Michelu

Ambasadorica Slovenije u Bosni i Hercegovini pozvana je u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nakon navoda medija da je premijer Slovenije Janez Janša predao “non-paper” predsjedniku Evropskog vijeća Charlesu Michelu u kojem navodno najavljuje da će jedan od prioriteta biti “završetak raspada Jugoslavije”.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je da je predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor, prilikom nedavne posjete Bosni i Hercegovini, na susretu s članovima Predsjedništva BiH rekao da su u posljednje vrijeme sve su češći glasovi u Evropi o tome da treba dovršiti raspad Jugoslavije.

Kako je naveo Komšić, on i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović rekli su da mirno razdruživanje nije moguće, dok je predsjedavajući Milorad Dodik iznio suprotan stav.

Ambasadorica Slovenije u BiH pozvana na u Predsjedništvo BiH kako bi se službeno izjasnila i o “non-paperu” koji je navodno premijer Janša uputio u Brisel, a koji se odnosi na “mirni raspad BiH”.

Poziv upućen iz Kabineta člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Vanja Knežević nakon izbacivanja otkriva šta se zapravo dešava iza scene Zvezda Granda!

Ugledni Metacritic uvrstio film “Quo Vadis, Aida” na listu najboljih svih vremena