in , ,

Anisa Mahmutović nakon 26 godina upoznala brata: Imao je manje od godine kada je početkom rata s majkom otišao u Moskvu

Anisa je svoju radosnu vijest podijelila i na Facebook profilu

Da nikada ne znamo šta nas čeka sutra, da nam se sve u jednom trenu može promijeniti, najbolje svjedoči primjer Anise Mahmutović iz Sapne koja je prvi put stupila u kontakt sa bratom koji je tokom ratnih dešavanja otišao u Moskvu sa majkom gdje je i odrastao.

Anisa Mahmutović, 26-godišnja magistrica Žurnalistike, sa adresom u Sapni, u četvrtak je prvi put, nakon 26 godina ostvarila kontakt sa bratom.

Anisa je svoju radosnu vijest podijelila i na Facebook profilu.

– Ovo je moj brat. Da biološki, po ocu. Imao je manje od godine kada je početkom rata s majkom otišao u Moskvu. Do jučer nikad nismo imali kontakt. Rat je pokidao veze. Jučer sam dobila mail iz općine. Moj brat traži moga oca. Ostvarili smo kontakt. Moj brat je stariji od mene 3 godine. Inžinjer je i radi u farmaceutskoj kompaniji. Zove se Miralem. Divan momak. Osjećaji su pomiješani. Radost preovladava. Grad koji sam uvijek željela posjetiti je grad u kome je odrastao moj brat. Ovo mi je najljepši životni poklon. I od 26-te godine nisam jedinica, sad roditelje dijelim sa jednim divnim momkom. Moj otac ima sina inžinjera i kćerku magistricu. Želim da vrisnem i kažem vam ljudi imam brata kojeg sam željela čitav život – stoji u Facebook objavi.

Kako je rat pokidao sve veze nismo imali načina da ostvarimo kontakt nikakav jer znali smo da je Moskva ogroman grad. Mislili smo da je promijenio ime, nismo znali ništa o njemu. Jučer kad je došao mail, nisam vjerovala – izjavila je Anisa za portal Hanuma.ba.

Aca Lukas izrevoltiran izjavama Jelene Karleuše: “Ja ne znam da ona ima muža?! To još samo ona priča”

Njemačka policija to ne prašta: Muškarcu iz BiH uzeli svu gotovinu, ostavili mu 100 eura za put kući