in , ,

Balkanska parodija velikog hita ubrzano se širi društvenim mrežama, pogledajte zašto!

Banat Boys Parody nasmijali pratioce na Youtubeu

Banat Boys Parody nasmijali su svoje pratioce na Youtubeu objavom najnovije parodije. Obradili su veliki hit Šabana Šaulića.

Ukoliko ste često na drugom najpopularnijem pretraživaču na internetu, YouTube-u, vjerovatno ste već naišli na neki od ovih video klipova koji su završili i u youtube trendingu. Kanal se zove Banat Boys Parody i kao što sam naziv kanala kaže, riječ je o ekipi koja pravi parodije na popularne domaće pjesme.

Njihove parodije na pjesme su nasmijale cijeli Balkan, a broje i milionske preglede. Prva parodija koja je zadobila veliku pažnju publike bila je na pesmu MC Stojan – La Miami odnosno Švarglu daj mi, kako je glasila njihova verzija.

Parodija na jedan od najpopularnijih dueta, Pravo vrijeme (Maya Berović i Buba Corelli), za samo sedmicu dana dobila je više od milion pregleda i na hiljade pozitivnih komentara. Sa smiješnim stihovima uspjeli su da namame osmjehe na cijelom Balkanu, a neki su na komentarima napisali da im je čak bolje od originala.

Najnovija parodija na pjesmu “Otvori mi svoja vrata” originalnog naziva “Kraljice moga srca”, Šabana Šaulića ubrzano se širi društvenim mrežama.

Pogledajte zašto.

ČITAJTE I OVO: Izbačen je iz Zvezda Granda zbog strogog kršenja ugovora i pravila: Saša Popović donio hitnu odluku, reagovao oštro!

Inicijativa iz Federacije izazvala buru u RS: Dušanka Majkić optužila Branislava Borenovića, a on je nazvao “dežurnom narikačom”

MUP KS istražuje slučaj: Tragedija u Sarajevu, mlađa osoba smrtno stradala