Balkanska parodija velikog hita ubrzano se širi društvenim mrežama, pogledajte zašto!

Banat Boys Parody nasmijali su svoje pratioce na Youtubeu objavom najnovije parodije. Obradili su veliki hit Šabana Šaulića.

Ukoliko ste često na drugom najpopularnijem pretraživaču na internetu, YouTube-u, vjerovatno ste već naišli na neki od ovih video klipova koji su završili i u youtube trendingu. Kanal se zove Banat Boys Parody i kao što sam naziv kanala kaže, riječ je o ekipi koja pravi parodije na popularne domaće pjesme.

Njihove parodije na pjesme su nasmijale cijeli Balkan, a broje i milionske preglede. Prva parodija koja je zadobila veliku pažnju publike bila je na pesmu MC Stojan – La Miami odnosno Švarglu daj mi, kako je glasila njihova verzija.

Parodija na jedan od najpopularnijih dueta, Pravo vrijeme (Maya Berović i Buba Corelli), za samo sedmicu dana dobila je više od milion pregleda i na hiljade pozitivnih komentara. Sa smiješnim stihovima uspjeli su da namame osmjehe na cijelom Balkanu, a neki su na komentarima napisali da im je čak bolje od originala.

Najnovija parodija na pjesmu “Otvori mi svoja vrata” originalnog naziva “Kraljice moga srca”, Šabana Šaulića ubrzano se širi društvenim mrežama.

Pogledajte zašto.

ČITAJTE I OVO: Izbačen je iz Zvezda Granda zbog strogog kršenja ugovora i pravila: Saša Popović donio hitnu odluku, reagovao oštro!

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.