Begić: Ogromni pritisci na Stanivukovića i mene otkad je objavljeno da će biti srušen restoran “Kajak”

Odbornik PDP –a u skupštini grada Banjaluka, Ivan Begić, napominje da je ogroman pritisak kako na njega, tako i na gradonačelnika Banjaluke, otkad je objavljeno da će biti srušen restoran “Kajak” u banjalučkom naselju Borik, koji nema građevinsku dozvolu, a u vlasništvu je Srećka Radišića, sina Mileta Radišića.

“Objekti koji su nakon donošenja zakona 2018. godine podnijeli zahtjev za legalizaciju, ne mogu biti legalizovani. Radišić je podnio zahtjev nakon donošenja zakona, te samim tim nema odlaganja i sutra se može početi sa rušenjem. U proteklih dva ili tri dana dobijam velike pritiske od porodice Radišić, da utičem na gradonačelnika, ali evo ja im sada javno poručuje da to neću uraditi”, poručuje Begić.

Dragana Ristić, sada Čavka, pomoćnik ministra trgovine i turizma u Vladi Srpske, uskoro će morati u pravosudnim institucijama da objasni kako se njen potpis našao na ugovorima o pjevanju u ugostiteljskom objektu Akvana u Banjaluci, ukoliko nije pjevala.

Ivan Begić podnijeće krivičnu prijavu protiv svih odgovornih u ovom slučaju.

“Prepodobni Vedran Mitrović, direktor Akvane, kaže da Stanivuković kleveće. Upravo je potpisnik svih ovih poslova Mitrović. Oni tvrde da nisu pjevali, dokument kaže da jesu, samo znamo da se ovdje radi o krivičnom djelu falsifikovanja ovih isprava”, kaže Ivan Begić.

Ivan Begić napominje da će pred sudom završiti i ugovori o organizaciji keteringa od strane banjalučke Akvane za određene firme, jer je šef kuhinje ovog ugostiteljskog objekta izjavio da te isporuke nisu postojale. Banjalučki odbornici PDP – a tražiće i održavanje vanredne sjednice skupštine grada kako bi tražili od gradonačelnika Banjaluke da ih redovno obavještava o radu Tima za reviziju.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.