“Belaj” u Sarajevu nakon saobraćajne nesreće, užasno ponašanje, oglasila se i policija i otkrili su detalje: Grupa muškaraca istukla vozača nakon što su se sudarili na Dobrinji

Opet “belaj” u Sarajevu.

U ulici Rejhana Demirdžića 2 na Dobrinji došlo je do saobraćajne nesreće nakon čega je izbio i fizički obračun.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila desila se oko 18 sati nakon čega su muškarci iz jednog automobila izašli i istukli vozača drugog automobila.

“Nakon te nezgode je iz vozila izašlo nekoliko osoba i fizički napalo vozača iz drugog automobila”, rečeno je za Klix.ba iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Mještani dojavljuju da je došlo do pokušaja ubistva, no policija još uvijek nije klasifikovala djelo. Oni ističu kako se u ovom trenutku ne zna stepen povreda pretučenog.

Međutim, sudeći po žutoj traci koju policija stavlja samo kada je riječ o težim djelima, incident je definitivno bio veći.

Iz policije nisu mogli kazati ni da li ima uhapšenih, kao ni identitet muškaraca, dok mještani ističu da je riječ o “lokalcima” koji su dobro poznati po kriminalnim radnjama.

– Bila je saobraćajna nesreća nakon čega je iz jednog vozila izašlo više lica i napali su vozača ovog drugog automobila.

Trenutno ne znamo stepen povreda napadnutog vozača. Sutra će biti poznato više informacija – rečeno je za portal “Avaza” iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz Operativnog centra MUP-a KS nisu mogli navesti identitet povrijeđenog vozača.

Više detalja bi trebalo biti poznato naknadno.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.