Borjana Krišto se obratila javnosti na predizbornom skupu u Sarajevu: “Bosnu i Hercegovinu ćemo učiniti ljepšom i ugodnijom za svakog čovjeka koji u njoj živi”

U Franjevačkom studentskom centru u Sarajevu održan je predizborni skup Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH, na kojemu su predstavljeni program i kandidati za predstojeće Opće izbore.

Skupu je prisustvovao i Dragan Čovićem te Borjana Krišto, kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH koja se i obratila okupljenim.

“Hrvatski narod ima ustavno pravo odlučivanja tko će ga predstavljati u institucijama gdje se štite naša konstitutivna prava, kako u Predsjedništvu BiH, tako i u Domovima naroda. Duboko vjerujem u našu pobjedu i snagu našeg zajedništva, ovo su izbori kojima određujemo budućnost za sve generacije”, istaknula je Krišto.

„Naš program obuhvaća i vanjskopolitičke ciljeve, a glavni cilj su EU i NATO integracije. To je put koji dužnosnici HNS-a BiH i HDZ-a BiH predvode i zagovornici su toga puta. Ovaj cilj nam jamči sigurnost, ali i ukupni napredak Bisne i Hercegovine“, poručila je Krišto.

„Vjerujem u naše zajedništvo, vjerujem u snagu hrvatskog naroda i uvjerena sam kako ćemo na predstojećim izborima pokazati svoju odgovornost za budućnost Bosne i Hercegovine i svih naroda.

Učiniti je ljepšom i ugodnijom za svakog čovjeka koji živi na prostoru Bosne i Hercegovine, stoga, „Zajedništvom do pobjede“, zaključila je Borjana Krišto.

Vesna Alagić, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH kazala je kako će svu svoju energiju i djelovanje usmjeriti ka unaprijeđenju politika zdravstvene i socijalne zaštite te boljoj zaštiti ranjivih kategorija društva.

Pozvala je sve na zajedništvo 2. oktobra da se izaberu oni kandidati koji razumiju potrebe svoga naroda i nude relana i provediva rješenja.

Ivon Jerković, nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH govorio je o mladim ljudima jer je i sam član Mladeži HDZ-a BiH.

Tvrdi da će svoje zalaganje usmjeriti ka mladima, jer i sam je bio u inostranstvu, ali se vratio u Sarajevo.

„Tamo sam se uvjerio da nigdje nije kao kod kuće, u svome gradu, svojoj domovini. Upravo to mora biti cilj svakom mladom čovjeku u politici, moramo dati sve od sebe kako bi naše kolege, prijatelji i sugrađani ostajali ovdje.

Zajedničkim snagama moramo učiniti sve kako bi svoj grad svoju domovinu napravili boljim mjestom za život, osobito za mlade ljude, koji su nada svake zemlje i naroda“, poručio je Jerković.

Dražen Trlin, nositelj liste za Skupštinu Sarajevske županije također se oglasio.

„Medijska kampanja posljednih godina je oštra i usmjerena je protiv Hrvata, a posebno protiv HDZ-a BiH.

Ovo je i naš grad i naša domovina, našu ljubav za dobrobit svih ljudi koji žive u BiH dokazali smo i pokazali nebrojno puta, od referenduma, obrane grada pa do danas.

Danas svojom miroljubivom politikom i korektnom retorikom nastojimo doprinijeti razvoju pozitivne klime u našem gradu“, poručio je Trlin.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.