in , ,

Bosanac vozio automobil njemačkih tablica, pa zatekao hrvatsku policiju potpuno suludim ponašanjem: “Ulovili” ga dok je autoputem vozio čak 221 km/h!

Hrvatska policija “ulovila” je tokom vikenda vozača iz Bosne i Herecegovine koji je auto-putem vozio 221 km/h.

Hrvatska policija “ulovila” je tokom vikenda vozača iz Bosne i Herecegovine koji je auto-putem vozio 221 km/h.

“U nedjelju, 11. aprila, oko 14.30 sati, na auto-putu A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je putnički automobil marke mercedes njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je iz smjera Lipovca brzinom od 221 km/h, upravljao 41-godišnji bosanskohercegovački državljanin”, saopštila je Policijska uprava Sisačko-moslovačka.

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5.000 kuna.

Izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

” Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te na put ne kreću bez zimske opreme”, saopšteno je iz HAK-a.

Milorad Dodik itekako tuguje za Draganom Čovićem, ne može sakriti emocije: Kakav bi odgovor Borutu Pahoru bio da je u Predsjedništvu BiH lider HDZ-a?

Kako je Benjamina Karić “odbila pruženu ruku” Ljubiše Ćosića: “Na prvoj liniji u Lorisu, ljubav prema gradu!”