in , ,

Brutalna poruka Svetlane Cenić prema Miloradu Dodiku zbog novog zaduženja: “Koliko se obogatio Dodik, koliko stranački prvaci i koalicija?”

Komentar profesorice Svetlane Cenić

Profesorica Svetlana Cenić poslala je oštru poruku članu Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku.

Na najnovije zaduženje RS na Londonskoj berzi napisala je status na Twitteru.

“Koliki su dugovi RS? Ko će ih vraćati? Koliko se pokralo? Koliko se obogatio Dodik, koliko stranački prvaci i koalicija? A i od mene mu pismo namere da se zatera mirno u sto materina. Pod ovu kožu straha više ne može i neće”, poručila je profesorica Cenić.

Podsjetimo, prije je Svetlana napominjala da imamo najskuplji autoput na svijetu..

“Mi imamo najskuplji kilometar autoputa u svijetu za što se ugrađuju kumovi, komšije, familija… S jedinstvenim registrom će biti lakše ali z RS-a ne pristaju na to jer je ogroman raskorak između prihoda I imovine. Ovaj registar imaju sve zemlje EU. Dakle, nije sporan. Služi kao garancija za kredite jer ako radite u privatnoj firmi za kredit vam traže magnetnu rezonancu I CT glave. Dodik će uskoro voditi pokopna društva.

Rekli su da će se baviti ekonomijom nakon pandemije. Bolje da se nisu bavili. Sad će se vakcinama baviti kad prođe pandemija, kad pomremo. Koštat će nas ovo s vakcinama. Bit ćemo crna rupa u okruženju. Svi će nas zaobilaziti. Da Bog da im se vratilo sve što su uradili tokom pandemije, zaključila je tada Cenić.

Pogledajte šta je Senad Hadžifejzović poklonio supruzi Aleksandra Vučića: “Ovo nikada prije nisam vidio”

“Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju dijelom Bosne i Hercegovine”, tvrdi Izetbegović