Crnogorci ponovo oduševili, evo šta su uradili s viškom novca od kombija za Bosance

Navijačka grupa Ultra Crna Gora ponovo je oduševila javnost nakon što su prvobitno kupili novi kombi navijačima iz Bosne i Hercegovine kojima je ovo prevozno sredstvo bilo zapaljeno u Podgorici.

Naime, crnogorska grupa je ostatak novca koji su skupljali za novi kombi (3.500 eura) proslijedila za liječenje djevojke iz Bara.

“Kao što smo i obećali, višak sredstava koje smo sakupili za kupovinu kombija navijača Bosne i Hercegovine uplatili smo u humanitarne svrhe.

Sredstva su uplaćena za liječenje djevojke iz Bara – Irene Crnčević. Ireni želimo brzo ozdravljenje, a našim prijateljima koji su podržali akciju zahvaljujemo još jednom”, poručili su iz ove organizacije uz fotografiju uplatnice.

Podsjetimo, kombi iz BiH je bio zapaljen u junu uoči utakmice Lige nacija koju su Zmajevi igrali u Podgorici protiv Crne Gore.

Ultra Crna Gora je potom organizovala akciju skupljanja novca kojeg su na kraju dostavili vlasnicima zapaljenog kombija pa je njihov gest pobrao simpatije širom regiona – prenosi Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.