Ćudić, Begić i Mijatović kod Hadžifejzovića o pregovorima u Neumu: “Zar vi ne vidite da je trenutno na sceni izdaja države!”

Predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić, potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i član Demokratske fronte Zlatan Begić gostovali su u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića na Face Tv-u.

Govorili su o aktuelnoj političkoj situaciju u BiH, a najviše su se referisali o pregovorima o izmjenama izbornog zakona u BiH koji se trenutno održavaju u Neumu.

Mijatović je odmah u studiju uzvikao; “Ovo je izdaja, izdaja, izdaja! Pregovarači su izdajnici! Da je ovo normalna država, u Neumu sada ima jedno 300 godina zatvora!”

Senad je potom postavio pitanje: Da li vi razmišljate o tome da hrvatski narod i BiH zaista želi da ima svog predstavnika u Predsjedništvu kojeg oni biraju? Begić se nadovezao na to i kratko poručio; “Ovo je produženi Udruženi Zločinački Poduhvat, prave Herceg Bosnu!”, naveo je Begić…

Ćudić se potom uključila i navela da će “Željka Komšića SDA pustiti niz vodu kao opušak od cigarete…”

Hadžifjezović se “ubacio” u razgovor prisutnih i pitao; “Hoće li Komšić dozvoliti Izetbegoviću da da Čoviću Izborni zakon? Begić je odgovorio na pitanje i kazao da su: “Radončić i Konaković omikron, omega i mutant SDA soja!”

Pogledajte kompletno gostovanje:

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.