Cvijanović i Višković se oglasili nakon što je u Banja Luci poginuo slovenački konzul Marijan Ristić

U Ulici Bulevar Petra Bojovića, grad Banja Luka, dana 29.03.2022.godine, u 18.40.časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su: putnički automobil marke „Golf“ kojim je upravljao Miljković Sergej, rođen 1999.godine iz Banja Luke i pješak Ristić Marijan, rođen 1960.godine, državljanin Republike Slovenije. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao pješak Ristić Marijan”, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Bjelajac Branko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, ističe se.

Naložena je obdukcija tijela stradalog.

Cvijanović i Višković se oglasili

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je saučešće povodom pogibije slovenačkog konzula u Banjaluci Marjana Rističa njegovoj porodici i Ambasadi Slovenije u BiH.

“Duboko me potresla vijest o pogibiji Marjana Rističa, slovenačkog konzula u Banjaluci. U tužnim trenucima koji su vas zadesili, izražavam poštovanje i saosjećanje sa vama, njegovim najbližima, prijateljima, saradnicima, kao i svima koji su ga poznavali”, navodi se u telegramu saučešća.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća porodici slovenačkog konzula u Banjaluci Marjana Rističa i Ambasadi Republike Slovenije u BiH.

„S velikom tugom primio sam vijest o smrti Marjana Rističa, slovenačkog konzula.

U ovim teškim trenucima, duboko saučestvujemo u bolu porodice i prijatelja tragično nastradalog slovenačkog konzula.

U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, porodici, prijateljima i saradnicima upućujem izraze najdubljeg i iskrenog saučešća“, navodi se u telegramu saučešća predsjednika Vlade Republike Srpske.

Podsjećamo, na istočnom tranzitu u banjalučkom naselju Borik, prije Rebrovačkog mosta sinoć je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.