Davor Dragičević odlazeći sa Trga Krajine u Banja Luci žestoko prozvao Draška Stanivukovića: “Eto ko s kim šeta, ko s kim stoji”

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića danas je na Trgu Krajine protestovao tokom obilježavanja neustavnog tzv. dana RS, a uputio je niz kritika na račun opozicije, pogotovo prema gradonačelniku tog grada Drašku Stanivukoviću.

Treba napometuti da je veliki broj policajaca zabranio grupi “Pravda za Davida” da uđe na područje na kojem se održavao defile.

Dragičević je ostao na mjestu gdje je spriječen od policije da prođe dalje nekih sat i pol vremena, a nakon toga se uputio nazad.

Po odlasku sa Trga Krajine, Dragičević je prozvao “BN” televiziju rekavši kako danas trebaju napraviti prilog o tome kako je Stanivuković sa Dodikom i Cvijanović učesnik defilea na jednoj strani, a da “Pravdi za Davida” s druge strane uopšte nije omogućen prilazak defileu.

“Čekamo Tužilaštvo Bosne i Hercegovine da ih za čitava vremena otjeramo. Vidjeli ste sve. Pozivam BN da naprave prilog o tome gdje je i s kim bio Davor Dragičević, a gdje je i s kim bio Draško Stanivuković. Bili su svi zajedno. Eto ko s kim šeta, ko s kim stoji”, kazao je Dragičević odlazeći sa Trga Krajine.

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.