Dejan Milićević stao u odbranu Selme Bajrami nakon zabrane ulaska u Srbiju: “Uvijek mi je prva čestitala Božić i Uskrs, ona voli naš narod”

Poznati srbijanski producent i fotograf Dejan Milićević stao je u odbranu pevačice Selme Bajrami kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju. Voditeljica ga je pitala da prokomentariše Selminu zabranu. Kako je rekao, Dejan smatra da bi muzika trebalo da nas povezuje. Objavljen je i snimak njegovog odgovora.

-Ja dugo godina sarađujem sa Selmom, i ona je moja prijateljica. Ona nema problem sa tim, ko je koje vjere, nacije, to mogu da tvrdim. Selma Bajrami je osoba koja mi je prva uvijek čestitala Svetog Nikolu, Božić i Uskrs.

Dokazi za to su u mom telefonu. Inače, pripadnici muslimanske vjeroispovesti su uvijek jako obazrivi i uvijek prvi čestitaju naše praznike.

Uvijek od njih stigne brdo čestitki, pa onda od naših, kad se sjete, ako se sjete. Tako da, ja neću da se miješam, ja ne sumnjam da su odluke države ispravne, ja nisam političar, već umjetnik – rekao je on.

Kako je dalje rekao, Dejan smatra da bi muzika trebalo da nas povezuje.

-Mislim da bi trebalo da nas muzika povezuje i mislim da bi trebalo da budemo kakvi jesmo do sada bili, uvijek sa svima široke ruke, i svima pružamo jednu veliku dobrodošlicu.

Ja nemam šta da kažem loše vezano za ovo sve.

Šta god ja sada rekao pogrešno će da se protumači jer govorim sa aspekta nekog ko je njen prijatelj i sa aspekta nekog ko više od 20 godina poznaje tu osobu i odlično znam da ona nema problem, apsolutno ni sa kim.

Ni sa Srbijom, obožava nas, voli ovaj grad, mene, moje saradnike, i muzičke saradnike sa kojima je radila.

Mislim na Braju, i sve žive poznate umjetnike koji su joj pravili pjesme. To je sve što ja mogu da kažem – dodao je Dejan.

Snimak iz emisije podijelila je i Selma kod sebe na Instagramu.

Pogledajte…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.