Denis Bećirović se oglasio nakon debate sa Hadžikadićem i Izetbegovićem: “Što su veći napadi, veća je i moja odlučnost da pobijedimo u kriminalu ogrezli režim”

Nemam šta kriti i ne bojim se stati na crtu nikome. Što su veći napadi, veća je i moja odlučnost da pobijedimo u kriminalu ogrezli režim – rekao je Bećirović

Kandidat opozicije Denis Bećirović, na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je video u kojem upozorava građane da režim plaća kako bi se izmišljale laži protiv njega.

Bećirović u videu koji je objavljen jutros nakon debate na Federalnoj televiziji koja je održana sinoć govori kako ga u politički život nije doveo režim te da je tu isključivo voljom birača.

– Dragi prijatelji, istina je snažnija od laži. Plaćena podmetanja, laži i izmišljotine kriminalnog režima na mene ne prestaju. Ali, nema veze.

Nemam šta kriti i ne bojim se stati na crtu nikome. Što su veći napadi, veća je i moja odlučnost da pobijedimo u kriminalu ogrezli režim.

U političkom životu nisam zahvaljujući režimu i slugama tog režima.

U politici sam isključivo voljom birača koji su me birali da ih zastupam, da se za njih zauzimam i štitim civilizacijske vrijednosti.

Nastavit ću još odlučnije političku borbu dok imam podršku dobronamjernih ljudi, a takvih je najviše u Bosni i Hercegovini.

Našoj zemlji trebaju lideri koji radije motivišu nego manipulišu.

Čvrsto vjerujem u pobjedu istine”, poručio je u videu Bećirović.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.