Diva sevdaha Hanka Paldum najavom obradovala bosanskohercegovačku dijasporu: Nakon odgode turneje u decembru, napokon stiže u Toronto, Vancouver i Calgary!

Nakon odgode turneje u decembru, diva sevdaha Hanka Paldum u martu stiže u Toronto, Vancouver i Calgary!

Hanka Paldum napokon kreće na kanadsku turneju u martu, na kojoj će održati tri velika koncerta.

Prvi 4. marta u Torontu, u dvorani Anapilis Hall, drugi 10. marta u Vancouveru, u Fraserview Hall dvorani i posljednji, treći koncert 11. marta u Calgaryju, u Captain’s Sports Lounge dvorani.

Podsjetimo, turneja se trebala održati u decembru prošle godine, ali zbog poteškoća u procesu dobivanja viza za članove orkestra, na koje se jako dugo čekalo, turneja je prolongirana na mart ove godine.

No, vrijedilo je čekati, jer će se Hanki na predstojećoj turneji moći pridružiti njen cijeli orkestar Cultura Music na čelu sa Samirom Hodžićem.

Scenu će podijeliti s pjevačem Erminom Redžićem-Bubijem.

„Radujem se da napokon nakon svih odgoda krećemo put Kanade, gdje imam jako puno fanova i meni dragih ljudi.

Čekaju me još od posljednje rasprodane turneje u 2019. i s velikim nestrpljenjem iščekujem koncerte u martu“, rekla je Hanka povodom odlaska u Kanadu.

Organizator ove kanadske turneje je Eno Čaušević, Prijedorčanin koji živi i radi u Kanadi, generalni pokrovitelj turneje je njegova kompanija Kolmix Foods Inc., a glavni medijski partner je portal Bosnaglobal.

Nakon povratka s turneje, Hanku očekuje ulazak u studio i priprema novih pjesama koje će se naći na njenom novom albumu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.