Divna gesta Bosanaca: Goste iz Srbije u BiH dočekala predivna poruka

Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedjeljom. Ipak, umjesto “kandži” dočekat će ga srdačna poruka dobrodošlice…

Sve veći broj gostiju iz Srbije i ove godine stiže na Panonska jezera u Tuzli.

Lijep ambijent, čista voda i ljubazni domaćini dovoljni su razlozi da gosti iz komšiluka u sve većem broju posjećuju “tuzlansko more”.

Divna gesta

Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedjeljom. Ipak, umjesto “kandži” dočekat će ga srdačna poruka dobrodošlice.

-Dobro došli u našu lijepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši, navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM.

-Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Vjerovatno na Panonsko i nije platio parking, pretpostavljam da nije znao da se na ovom mjestu plaća i nedjeljom.

Tu je naša raja i dobrodošlica, lijep gest za svaku pohvalu, stoji u opisu fotografije automobila, koja je objavljena na društvenim mrežama.

Poruka koja je popravila dan

Podsjećamo, bračni par iz Srbije nedavno je oduševila poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posjete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.

Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom nepijatnošću.

Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam spriječio.

Dragi prijatelji, uživajte u Zenici, pisalo je u poruci koja im je uljepšala dan.

Pogledajte fotografiju iz Tuzle.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.