Dodikovu miljenicu razljutile riječi Izetebgovića, pa poručila iznenađujuće: Poteći iz “srpske kuće”, a biti takav srbofob može samo Bakir…

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da su Milorad Dodik i Dragan Čović smetnja realizaciji “Islamske deklaracije”, te tako i Bakiru Izetbegoviću, kojem je ovu deklaraciju u “amanet ostavio tata”.

“Samo Bošnjaci za pohvalu, a svi ostali zlonamjerni. Ne valjaju Dodik i Čović, samo dobar Bakir, kakav apsurd! Ne valja ni inicijativa Erdogana za zajedničkim sastanakom. Čekajući da Amerika i Britanija ispune sve želje propušta se vrijeme za unutrašnje dijaloge.

Nema u politici mjesta za stav ‘političkog derišta’ kojem se mora udovoljavati i to polako izlazi na vidjelo. Puna im usta neke ‘BiH’ o kojoj ni sa kim ne žele da pričaju već samo mora biti ono kako oni zamišljaju, a pritom ne znaju ni da artikulišu šta hoće osim da preglašavaju i nameću svoje, a ne vide dalje od Sarajeva”, kaže Vulićeva za portal Alternativne televizije i dodaje:

“Dragan Čović i Milorad Dodik su smetnja realizaciji islamske deklaracije koju je u amanet sinu ostavio tata. Kako se iz dana u dan bošnjačke laži o Srbima raskrinkavaju.

Kako se sve glasnije čuje i dokazuje da Srbi nisu genocidaši, Bakir Izetbegović poteže za spinom, poput otcjepljenja RS. Još je i vidovit, godinu zna.

Za razliku od pojedinih opozicionara, konvertita i intereždžija iz RS, SNSD i Milorad Dodik nikada neće prokockati, ni dati RS. Nesposobni da za sve godine osmisle himnu, grb i dan Federacije, nesposobni da budu lideri i državnici, sposobni samo za trač i širenje laži o Srbima. Poteći iz srpske kuće, a biti takav srbofob može samo Izetbegović Bakir”.

Leave your vote

-6 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.