in ,

Dok Aleksandar Vučić drži govor policajci padaju u nesvijest, pogledajte šta je zabilježila televizija iz Srbije…

NewsmaxAdria objavila je reportažu iz Srbije, a policajci su padali u nesvijest tokom govora Aleksandra Vučić zbog nesnosnih vrućina.

NewsmaxAdria objavila je reportažu iz Srbije, a policajci su padali u nesvijest tokom govora Aleksandra Vučić zbog nesnosnih vrućina.

Centralna manifestacija povodom obilježavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije održana je jučer u Srbiji, a kao što jedna ovakva ceremonija nalaže predsjednik Aleksandar Vučić održao je svoj govor, dok su pred njim satima mirno postrojeni stajali policajaca izloženi suncu i visokoj temperaturi.

Kako što se vidi u snimku Newsmaxovog „Pregleda dana“, funkcineri su bili u hladu, zaklonjeni od sunca, a pripadnici MUP izloženi visokoj temperaturi, prenosi Nova.rs.

I tako satima, dok nisu počeli da padaju u nesvijest na 40 stepeni, na suncu, postrojeni, jedan za drugim. Sve to mirno su posmatrali ljudi iz državnog vrha Srbije i brojne ugledne zvanice. piše portal Nove.rs.

Mnogi su ceremoniju videli kao ceremoniju za predsjednika i ministra koji je resor odbrane nedavno zamijenio policijom.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Konobari pronašli ispred lokala novčanik s dokumentima i novcem i odlučili da pronađu njegovog vlasnika

Denis Zvizdić žustro odgovorio na provokacije: “Najavljeni razgovori o bilo kakvim drugim vizijama budućnosti BiH su izraz čistog populizma”