Draško Stanivuković brutalno odgovorio djeci Milorada Dodika: “Gospodo, vaše firme nisu samo ono što je na vašem imenu i prezimenu”

Draško Stanivuković odgovorio Gorici i Igoru Dodik.

Gradonačelnik Banjaluke odgovorio je djeci predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika – Igoru i Gorici – koji su naveli broj kompanija čiji su vlasnici te im je poručio da “tako mogu još samo godinu dana”.

“Gospodo, vaše firme nisu samo ono što je na vašem imenu i prezimenu. Vaše firme su i one na vašim zetovima, kumovima, sestrićima i povezanim licima na kojima se vode. Takvih ima i više od 70, jer ste privatizovali ovu zemlju, ali tako možete još samo godinu dana“, napisao je Stanivuković na Twitteru.

Podsjetimo, Gorica i Igor Dodik obratili su se građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici, a nakon informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banjaluka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberti” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eko” Gradiška i “Global Liberti” Laktaši.

VEZANI TEKST Gorica i Igor Dodik objavili koje su firme u njihovom vlasništvu pa opasno odbrusili Drašku Stanivukoviću

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.