Draško Stanivuković konačno progovorio o Jeleni Trivić nakon teških optužbi: “Možete me pitati 77 puta šta imam da kažem o Jeleni, ništa manje od najboljeg neću reći”

Draško Staniuković je gostovao na RTRS-u. Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u”, Stanivuković kaže da je to rekla Trivićeva, ne on.

“Moram da ispravim sve koji spominju sukob između Jelene i Draška, za sukob je potrebno dvoje, a ovdje se radi o jednostranom napadu gdje ja apsolutno nisam odgovorio.”

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP Banjaluka, Draško Stanivuković, gostujući u emisiji Telering na RTRS.

“Možete me pitati 77 puta šta imam da kažem o Jeleni, ništa manje od najboljeg neću reći. Želim joj sve najbolje, želim joj svu sreću – rekao je on.

On je demantovao navode da nije bio podrška Jeleni tokom kampanje, te istakao da je i ona u kampanji nekoliko puta zahvaljivala njemu na podršci.

“Mogu vam reći kada je bila završna tribina u dvorani Borik, ja sam javno rekao:

“Jelena da nije bilo tebe ja danas ne bi bio ovdje i sjedio na poziciji gradonačelnika”, i neću to mišljenje da promijenim niti da mijenjam svoje mišljenje o njoj, jer smatram da prijatelji jednog dana kad prestanu biti prijatelji tajne moraju sačuvati do kraja.

Mora postojati kodeks. U politici ono što smo zajedno prošli to je za mene sveto – rekao je on.

Na pitanje novinara gdje je “puklo” između njih dvoje on je rekao da to treba pitati Jelenu.

“Meni je savjest čista, o meni govore rezultati. Svoje mišljenje ću reći na organima stranke, ne javno jer smatram da se to ne radi javno. Ona danas govoreći o meni više govori o sebi – rekao je on.

Dodao je da Jeleni skida kapu za sve što je prošla u posljednje vrijeme i da se nada da ga nikada politika neće natjerati da sjedne za tastaturu i napiše sve loše o svojim saborcima.

“U politici, ono što je danas ne znači da će biti sutra. Imate dvije godine da se rehabilitujete i o tome ćemo razgovarati na Predsjedništvu. Meni je savjest čista. Blamaža je pričati javno o tome. Samo neozbiljni pričaju. To je blamaža”, naveo je Stanovuković.

“Ko će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima za dvije godine, stvar je dogovora opozicije”, kazao je Stanivuković za RTRS.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.