Draško Stanivuković na protestima u Banja Luci poručio: “Živjela Srbija!”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković obratio se danas prisutnima tokom protesta.

“Danas ovdje krećemo u borbu protiv njihovog porodičnog zuluma, protiv privatne države, porodičnih i privatizovanih institucija, rekao je u svom obraćanju gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Ovo nije protest, ovo je ustanak protiv privatne države. Ovo je naš prvi ustanak, ali morat ćemo mnogo puta ustajati. Mnogo puta ovdje da dolazimo ako hoćemo da slomimo režim, Milu i njegovu silu. I zato će ići u zatvor.

Njihov zulum ide do neizdrživog. I kiseonik nam uzimaju. Ponosan sam što smo ovdje. I nikada im nećemo oprostiti da su nas ovdje prije nekoliko godina batinali. Pendrecima su nas tukli.

Mile, narod je jači od sudbine i od tebe. Trg je slobodan, Banjaluka je slobodna, a sada idemo na to da bude i cijela RS.

Dosta je RS-u njihovih afera – kiseonik, respiratori, pokretne bolnice, dva papka… RS je umorna od njihovih afera, ali ovo će im biti posljednja afera koju smo razotkrili.

Pozivamo Tužilatštvo da uhapsi Đajića, Čađu, Šeranića i sve odgovorne u aferi kiseonik.

Borit ćemo se protiv medijskog mraka – kazao je Stanivuković, a u jednom momentu je pristune pozvao da uzvikuju “živjela Srbija”, što su oni i učinili.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.