in , ,

Po svemu sudeći Draško Stanivuković napravio smjenu u svom kabinetu zbog Nenada Stevandića

Šef protokola, Saša Čekrlija, će biti smijenjen zbog niza propusta i grešaka u radu, objavio je to gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

Šef protokola, Saša Čekrlija, će biti smijenjen zbog niza propusta i grešaka u radu, objavio je to gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na društvenim mrežama.

U objavi je navedeno da će odgovornost snositi i službenica koja je bila obrađivač predmeta u kojima su počinjene greške.

“Neću dozvoliti da bilo ko ruši ugled grada Banjaluka, a javnost će uvijek biti obaviještena o promjenama kadrova. Pokrenuli smo i nekoliko disciplinskih postupaka protiv onih koji svoj posao nisu obavljali odgovorno. Došlo je vrijeme da svako snosi odgovornost za svoje postupke. Neću tolerisati nerad, greške, propuste i neznanje – navedeno je u objavi.

Odbornik Ujedinjene Srpske (US) u Skupštini grada, Neven Stanić, objavio je danas dokument upućen iz Gradske uprave predsjedniku US, Nenadu Stevandiću, na kojem je Stevandić tituliran kao “ministar vanjskih poslova BiH”.

Po svemu sudeći ovaj gaf je pripisan šefu Odsjeka za regionalnu i međunarodnu saradnju i protokol gradonačelnika Banja Luke, Saši Čekrliji, koji je takođe nedavno ”optužen” da je pomiješao stari austrijski obelisk/spomenik i roštiljnicu ”Obeliks” – javio je mondo.ba.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite OVDJE.

Benjamina Karić ipak ispunila obećanje nakon žustrih kritika i to na najbolji mogući način: Gradonačelnica Sarajeva uštedila 120.000 KM, objavila je i imena besplatnih savjetnika

Bakir Izetbegović “namazano svim premazima” o Draganu Čoviću: “Ovo što mi živimo jeste da vam desetina parlamentaraca može da zaustavi šta god hoće”