Draško Stanivuković opasno zaprijetio: “Ovakvi postupci bit će sankcionisani, ne samo u Gradskoj upravi, nego u svim našim preduzećima i ustanovama

Posljednje Vijesti

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković burno je reagovao nakon što je otkriveno da mnogi uposlenici varaju tokom provlačenja kartica u tamošnjoj Gradskoj upravi.

“Naš sistem identifikovao je dio radnika koji provlače kartice za dolazak na posao za druge. Ovakvi postupci bit će sankcionisani, ne samo u Gradskoj upravi, nego u svim našim preduzećima i ustanovama”, napisao je na Twitteru Stanivuković.

Dodao je da je ustaljeno mišljenje da neki ljudi imaju veća prava od drugih i da se mogu igrati sa institucijama – prošlost, te poručio da “niko ne pokušava da ismijava gradske institucije, ustanove i preduzeća “.

– Oni koji su našli nekoga da umjesto njih provlači karticu, treba da imaju na umu da sutra neko umjesto njih može stvarno doći na to radno mjesto i pošteno provlačiti svoju karticu – stoji u objavi.

ČITAJTE I OVO: Američki mediji bruje o kandidatu za Oscara iz BiH: Film “Quo vadis, Aida” porede sa “Schindlerovom listom”, a Srebrenicu s Auschwitzom

Leave your vote