Draško Stanivuković opasno zaprijetio: “Ovakvi postupci bit će sankcionisani, ne samo u Gradskoj upravi, nego u svim našim preduzećima i ustanovama

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković burno je reagovao nakon što je otkriveno da mnogi uposlenici varaju tokom provlačenja kartica u tamošnjoj Gradskoj upravi.

“Naš sistem identifikovao je dio radnika koji provlače kartice za dolazak na posao za druge. Ovakvi postupci bit će sankcionisani, ne samo u Gradskoj upravi, nego u svim našim preduzećima i ustanovama”, napisao je na Twitteru Stanivuković.

Dodao je da je ustaljeno mišljenje da neki ljudi imaju veća prava od drugih i da se mogu igrati sa institucijama – prošlost, te poručio da “niko ne pokušava da ismijava gradske institucije, ustanove i preduzeća “.

– Oni koji su našli nekoga da umjesto njih provlači karticu, treba da imaju na umu da sutra neko umjesto njih može stvarno doći na to radno mjesto i pošteno provlačiti svoju karticu – stoji u objavi.

ČITAJTE I OVO: Američki mediji bruje o kandidatu za Oscara iz BiH: Film “Quo vadis, Aida” porede sa “Schindlerovom listom”, a Srebrenicu s Auschwitzom

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.