Draško Stanivuković zaprijetio: “Ovo je naša zemlja, dovest ćemo bagere!”

Događaji Posljednje Vijesti

Mi rušimo ovaj nakaradni poredak, a slučaj Kajak razlog je da se izađe na ulice, rekao je Draško Stanivuković gradonačelnik Banja Luke koji je najavio da će večeras u 18 sati pred ugostiteljski objekat porodice Radišić dovesti bagere.

“Gradskoj inspekciji se prijeti oduzimanjem licenci… Sklonićemo tu traku, ali odmah ćemo poslati drugu inspekciju. Nema opcije da odustanemo od ove teme.

Ovo je naša zemlja. Ne damo pedalj zemlje. Sve je na gradu 1/1. Došao je tajkun koji je nečiji kum i želi da ga legalizuje. Danas ćemo dovesti na onaj parking dva bagera i nećemo dati to. Ne damo niko da se igra sa gradom.

Činjenica je da inspektor može ovo da radi jer je iznad nas, ali mi nećemo odustati, jer je zakon na našoj strani”, kazao je Stanivuković, prenosi N1, a najavio je i krivičnu prijavu protiv inspektora Dragana Mijovića koji je donio rješenje da se skine žuta traka oko objekta.

Stanivuković kaže da je ovo je borba protiv privatne države, a da je rušenje Kajaka, rušenje vlasti.

Ističe da ni jedan ministar, pa ni Srebrenka Golić nije mogla zakonski donijeti ovakvo rješenje.

“Za ovakve stvari očigledno se mora dobiti puno srebrenjaka, da bi se ovakve budalaštine branile”, sumnja Stanivuković i na korupciju u svemu.

Navode iz afere Kajak, su ranije odbacili i članovi i advokat porodice Radišić, kao i resorno ministarstvo.

Leave your vote