Draško Stanivuković žestoko odgovorio Jeleni Trivić: “Ona ima mnogo problema i izazova. Vidim da me spominje češće od Dodika”

Predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić ponovo je oštrim riječima govorila o nekadašnjem istomišljeniku Drašku Stanivukoviću uz poruku da on ne zna da vodi grad, a gradonačelnik Banja Luke nije joj ostao dužan na ove riječi. Uputio joj je žestok odgovor.

–Šta ona radi dobro? Nisam siguran da vodi dobro stranku.

Izbore dobro gubi ili se dobro bori za pokradene izbore, mislim da se ne bori.

Od trna u tuđem oku, nekad čovjek ne vidi balvan u svom. Ona ima mnogo problema i izazova.

Vidim da me spominje češće od Dodika, tako da sam ipak ja njen najveći protivnik – rekao je Stanivuković.

On je naglasio da se njih dvoje dobro poznaju i da izbjegava da priča o njoj upravo zbog toga.

–Ja ni u PDP-u nisam pristao da slijepo slušam nekoga, a kamoli van PDP-a. Uvijek sam imao svoj stav i nikada nisam bio vazal ničiji. Ni Dodikov, a ni većih igrača – rekao je Stanivuković.

Trivić je govorila i o „principijelnosti“ Narodnog fronta da se na glasa sa SNSD-om i optužila Stanivukovića da ima politički dogovor sa ovom strankom.

–Politika ne može biti samo anti i protiv. A to je njena politika. Ne valja Dodik, ne valja Đajić, ne valja Stanivuković, ne valja Vukanović, ne valja ni Borenović koji je bio kao politički otac.

Tom eliminacijom da samo ona valja, onda treba i sebe da preispita.

Odbijam te njene navode i apsolutno nije tačno ako Banjaluka nije ispunila očekivanja naroda, neka provjeri koliko je krivičnih prijava protiv kriminala u Banjaluci, a koliko u drugim gradovima opozicije – rekao je Stanivuković i poručio:

–Da pozlatite Banjaluku, reći će da ne valja. Čuo sam i da kaže šta god da predloži SNSD ni ovi, nikada neće dići ruku sa nekom strankom.

A šta ako dođe dobar prijedlog? Nije politika crno bijela.

On poručuje da nije zaslijepljen, ali da se plaši da Jelena Trivić jest.

–Ja sam bitku za Banjaluku dobio uz njenu podršku. Možemo analizirati kakva je. Ona uz pomoć svih nas, kaže pokrali su je.

ČITAJTE I OVO: Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić direktno poručuje: “Ovdje je ugrožen Milorad Dodik, a ne entitetske institucije”

Dio izbornog procesa je čuvanje glasova. To je izazov politike. Savladaću ga ponovo.

Ako sam toliko njihov, zašto onda opoziv? Ide opoziv – njihov sam, ne ide opoziv – njihov sam. To nije normalno – rekao je Stanivuković.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.