in , , ,

Druženje fudbalskih legendi u Mostaru: Pogledajte kako Sergej Barbarez uživa sa bivšim selektorom i saigračima

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Sergej Barbarez objavio je na Instagram storyju zanimljivu fotografiju u kojoj se nalazi u društvu dvojice bivših saigrača Emira Spahića i Sergeja Jakirovića, te bivšeg selektora Zmajeva Blaža Sliškovića

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Sergej Barbarez objavio je na Instagram storyju zanimljivu fotografiju u kojoj se nalazi u društvu dvojice bivših saigrača Emira Spahića i Sergeja Jakirovića, te bivšeg selektora Zmajeva Blaža Sliškovića.

Fotografija je zabilježena u jednom od mostarskih kafića gdje su se okupili, ali nije poznato ko je inicirao njihov susret.

Barbarez u posljednje vrijeme sve češće boravi u rodnom Mostaru, Spahić je također prethodnih dana viđen u gradu na Neretvi, posjetivši tom prilikom i trening Veleža, dok je Jakirović aktuelni trener Zrinjskog.

Slišković je u iščekivanju novog angažmana u svom Mostaru, a zanimljivo je da su i Jakirović i Spahić debitovali u reprezentaciji kod legendarnog Bake, dok je Barbarez niz godina bio kapiten – prenio je Klix.

Protest državnih policijskih službenika u Sarajevu: “Prepušteni smo sami sebi, država nikad nije imala sluha!”

POVRATAK OTPISANIH Šarović: Načelnik Đorđe Miličević i 110 funkcionera prešlo u SDS