Dvije osobe su na licu mjesta poginule, ima povrijeđenih, strašni prizori: Saobraćaj obustavljen, stravična saobraćajna na autoputu A1 u Hrvatskoj

Oko 13,55 sati na A1 u Hrvatskoj u smjeru juga između odmorišta Janjče i čvora Perušić sudarili su se kombi i automobil Škoda Octavia.

Fotografije s mjesta nesreće su strašne. Dijelovi vozila razbacani su posvuda, a automobil je u potpunosti smrskan i praktički se prepolovio od siline udara – javlja 24sata.hr.

Troje putnika iz kombija je prebačeno u OB Gospić, dok je dvoje ljudi iz Škode na mjestu poginulo.

Promet na A1 je prekinut zbog obavljanja očevida zbog čega su se stvorile ogromne kolone. Obilazni pravac je preko državne ceste D-50. Zbog prekida prometa brojni su automobili ostali zarobljeni u koloni na A1.

– Prekinut je promet zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Otočac i Perušić u smjeru mora. Vozi se obilazno državnim cestama Otočac-Ličko Lešće-Perušić (DC50), a pred čvorom Otočac kolona je oko 4 km.

Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica (30.km) u smjeru Lipovca vozi se usporeno, jednim prometnim trakom, a kolona je oko 16 km.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog prometne nesreće na županijskoj cesti Uskoplje-Gabrili (ŽC6239) vozi se jednim trakom, naizmjence – navode iz HAK-a.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.