Edin Džeko poslao divnu poruku Lani Pudar: “Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet”

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko poslao je predivnu poruku Lani Pudar nakon što je mlada plivačica ostvarila velike uspjehe na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti.

Lana Pudar (16) je debitovala na Svjetskom prvenstvu za seniore i odmah izborila dva finala nakon kojih je zauzela osmo i šesto mjesto na svijetu.

Uspjesi su razveselili Bosnu i Hercegovinu, a među velikim fanovima Lane Pudar je i Edin Džeko, velika zvijezda bh. sporta i kapiten reprezentacije BiH. Upravo je Džeko poslao predivnu poruku podrške mladoj Mostarki.

“Draga Lana Pudar, ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima”, poručio je Džeko.

Napadač Intera je odlučio Lani uputiti savjet. Tvrdi da se ne treba obazirati na okruženje, već slušati savjete roditelja.

“Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje.

Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više.

A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe”, poručio je Džeko.

Za kraj, najavio je da će se i dalje radovati svakom novom nastupu Lane Pudar.

“Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima. Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine”, zaključio je Džeko.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.