Emir Spahić “upao” na šou Enisa Bešlagića u Dubrovniku, nastao je urnebes: “Dali smo vam 70% reprezentacije, sad ćemo mi krasti vaše igrače”

Poznati bh. glumac, Enis Bešlagić (49), u Dubrovniku je imao svoju predstavu “Da sam ja netko”, a u jednom dijelu predstave na scenu je izašao Emir Spahić (43), direktor Zmajeva. Enis Bešlagić je u svom stilu nasmijavao publiku, a nakon što je Spahić došao na scenu, Bešlagić je u šali kazao:

“Emir je preuzeo sad bh. reprezentaciju. Sad ćemo vam malo krasti ove igrače što imate. Pa aneks 7 Dejtonskog sporazuma, svi na svoje.

Pa dosta, dali smo vam vala 70% reprezentacije, vratite nam sad barem nešto. Dajte nam jednog ili dvojicu da i mi doživimo to Europsko i Svjetsko prvenstvo ponovo”, našalio je Bešlagić i nasmijao sve prisutne.

Emir Spahić je rođen u Dubrovniku i na predstavi je bio “domaćin”.

Spahić je od nedavno direktor reprezentacije BiH i sa Barbarezom će pokušati vratiti reprezentaciju BiH na pravi kolosijek.

Pogledajte snimak.

@enisbeslagic Enisov NAJSMIJEH za Emira Spahića u Dubrovniku #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim #ljubav #movie #film #lifestyle #friends #instagram #insta #instagood #instamood #instalove #love #loveyourlife #travelphotography #travel #photography #instaphoto #europe #happy #happiness #smile #alwayssmile #e #beauty #fashion #fashionista #travelling #actor #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju ♬ original sound – Enis Bešlagić jedini pravi

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.