Emma Filipović pobijedila u njemačkom The Voiceu, njen nastup lajkao i Eminem

O pjevačkim mogućnostima djevojčice Emme Filipović (14) već se pisalo, a ona je svojom izvedbom u finalu i pobjednom na njemačkom izdanju showa Voice namijenjenog djeci pokazala da je to tek početak svega.

Naime, Emma je u finalu ovog natjecanja koje je gledalo četiri miliona ljudi oduševila svojom izvedbom Eminemove pjesme ‘Lose Yourself’, a čak je i slavni reper Eminem lično snimku njenog nastupa na društvenoj mreži označio s oznakom ‘sviđa mi se’.

Djevojka porijeklom iz Hrvatske u roku od samo 30 sekundi na audiciji na slijepo pridobila sve članove žirija te dobila ovacije publike.

Dugokosa vesela djevojka u ružičastoj hoodici i širokim trapericama pokorila je tada berlinski studio, te dobila doslovno hiljade pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Njeni roditelji Žaklina i Zoran te brat Daniel bili su iza pozornice te pratili njezinu energičnu izvedbu Eminemovog hit singla ‘Mockingbird‘, a Emmin nastup nekoliko je dana bio prvi u trendingu na njemačkom YouTube-u te popularan na Tik Toku.

“Ova djevojka je čarobna… Pokazala je kako se rapa…

Kako dijete može biti toliko kul?… Naježila sam se od glave do pete. Ova mala je bolja od Eminema – bili su samo neki od komentara.

Član žirija Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, pozvao je Emmu na bis te su skupa otpjevali istu pjesmu i još jednom oduševili publiku.

Djevojka je bila nevjerojatno samouvjerena, a ako je i imala tremu, jako ju je dobro skrivala.

Dodajmo i da je posebno uzbudljiv bio sam Emmin dolazak na Blind Audition (audiciju na slijepo).

SAT1 produkcija ju je iznenadila u Beču i uvjerili su je da ju vode na casting za filmsku ulogu, a u stvari je dobila poziv za Blind Audition showa Voice.

“Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti staješ uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice.

Draga Emma, dobila si pozivnicu u Voice Kids – rekla joj je voditeljica. Kad je otkrila o čemu se radi djevojka je doslovno počela skakati od sreće.

U žiriju njemačkog talent showa su poznati njemački pjevači Lena Meyer-Landrut, koja je sa samo 19 godina 2010. s pjesmom ‘Satellite‘ pobijedila na Eurosongu u Oslu, Wincent Weiss te Smudo i Michi Beck iz njemačkog hip hop benda Fantastischen Vier.

Potonji dvojac je Emma izabrala za mentore u daljnjem takmičenju.

Inače, Emma s roditeljima živi u Beču i učenica je 1. razreda Akademske gimnazije u kojoj pored njemačkog jezika uči engleski, francuski i latinski.

Engleski zna gotovo kao materinji jezik jer je išla u dvojezičnu školu, što joj je pomoglo i kod ovog nastupa.

Dodajmo da je repom Emmu zarazio brat Daniel te ju je učio tehnike pjevanja te joj tako pomogao i pripremio je za ovaj nastup – prenosi Večernji.hr.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.