Fantastična prilika: Uz Sprindov najbolji rezani hljeb, osvojite vikend planinski odmor

Kompanija Sprind, jedan od lidera u kategoriji hljeba, prateći trendove iz pekarske industrije tržištu su ponudili rezane hljebove koji su za kratko vrijeme postali najčešći izbor potrošača. Sprind rezani hljeb, Narodni rezani, Sarajevski tamni rezani, Raževi, Domaći rezani i Multiproteinski zbog svoje kvalitete i svježine, kupci su prepoznali kao najbolje rezane hljebove u gradu.

Praktično pakovanje i pomno rezane kriške predstavljaju značajnu olakšicu krajnjem potrošaču i štede vrijeme kod pripreme svakog obroka. Sprindovi Tost Integralni i Tost bijeli najtraženiji su proizvodi iz ove kategorije. Bilo da spremate doručak, užinu za školarce ili posao, Sprind rezani hljebovi su prakični i visokokvalitetni jer zadovoljavaju sve standarde pripreme i distribucije od proizvodnje pa sve do trpeze.

Kompanija Sprind kontinuirano radi na svojim brendovima koji su prilagođeni potrebama potrošača, tako da su rezani hljebovi proizašli iz zahtjeva i potrebe tržišta za ovom vrstom pekarskog proizvoda.

Ove godine proslavljaju i 40 godina postojanja, a tim povodom obradovat će sve one koji na policama u trgovinama biraju jedan od Sprind rezanih hljebova.

Ukoliko želite pobjeći od gradske vreve i prve proljetne dane provesti sa dragom osobom na jednoj od sarajevskih planinskih ljepotica, učestvujte u Sprind Facebook nagradnoj igri.

Sve detalje pronaći ćete na linku https://www.facebook.com/sprind.dd

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.