Frka u Banja Luci ne prestaje, Gorica Dodik nakon prozivki odgovorila Drašku Stanivukoviću: “Duša draga, opet mu je neko drugi kriv za to što mu propada još jedan performans”

Gorica Dodik nije mogla prešutjeti Drašku Stanivukoviću

Gradska inspekcija u Banja Luci nije mogla srušiti nelegalno izgrađene dijelove restorana “Agape”, čiji je jedan od suvlasnika i Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, inspektorat RS-a izdao je rješenje prema kojem se odgađa rušenje nelagalno izgrađenog dijela ovog restorana.

Načelnik Banje Luke Draško Stanivuković optužio je zbog toga republičku inspekciju da, zapravo štitti Goricu Dodik.

“Ovo je prijedlog koja odlaže rješenje o rušenju i stavljanje trake koja je planirana danas, što znači da ćemo imati još jedan nelegalno izgrađen objekat u gradu koji radi – rekao je Stanivuković, dodajući da slučaj identičan kao kada je u pitanju rušenje „Кajak-terase“ gdje je također reagovala inspekcija.

Međutim, ni ona nije “ostala dužna” Stanivukoviću.

– Duša draga, opet mu je neko drugi kriv za to što mu propada još jedan performans i planirano slikanje pogleda u dalj. Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i polupaj nešto, samo nam budi srećan i nasmijan. odgovorila je Gorica Dodik Drašku Stanivukoviću, oglasila se Gorica Dodik .

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.