Gorica Dodik nakon što je Stanivuković srušio terasu “Kajak” restorana: “Mali Draško bager ima…”

Nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas srušio dio “Kajak terase”, na društvenoj mreži Twitter oglasila se Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Zima ide, ide zima, mali Drasko bager ima! Srušio je mali Drale i coskove preostale. U vazduhu se vec osjeca olaksanje. Ulice grada su zablistale od cistoce, rupe presvucene novim asfaltom, kontejneri prazni i mirisu…”, napisala je Dodik.

Podsjećamo, nakon kraćeg obraćanja gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, krenulo je skandiranje prisutnih “ruši, ruši”.

“Došli smo da pošaljemo poruku da je Grad veći od pojedinca. Kažu da sam došao da se slikam. Rušenjem ovog objekta stavljamo institucije u prvi plan.

Uvjeravali su nas da nismo u pravu. Ovo je treća sreća. Rekao sam kada dođem treći put ovo će biti srušeno.

Kladili su se da li ću srušiti ili ne, evo danas je pravda zadovoljena. Isti ti kojim danas rušimo ovo biće jednaki kada donesu papir.

Svi smo u istoj ravni. Nema privilegovanih. Ponosan sam što su danas sa mnom oni koji su vjerovali”, rekao je Stanivuković danas, nakon čega je dao znak bagerima da krenu s rušenjem.

Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.