Gorica i Igor Dodik objavili koje su firme u njihovom vlasništvu pa opasno odbrusili Drašku Stanivukoviću

Oglasili se Igor i Gorica Dodik.

S obzirom na učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a u želji da javnost informišu transparentno i istinito, Gorica i Igor Dodik obratili su se svim građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici.

Usaopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banjaluka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberti” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eko” Gradiška i “Global Liberti” Laktaši.

– Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu – ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.