in , ,

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić u društvu Oscarovca Danisa Tanovića: “Reditelju i ekipi filma želim svu sreću” svijeta

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić posjetila je danas u prijestolnici BiH ekipu koja radi na filmu “Deset u pola”, predvođenu Oscarom nagrađenim režiserom Danisom Tanovićem

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić posjetila je danas u prijestolnici BiH ekipu koja radi na filmu “Deset u pola”, predvođenu Oscarom nagrađenim režiserom Danisom Tanovićem.

Radi se o komediji u kojoj će glavne uloge odigrati Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović.

“Jutro sam provela na snimanju filma našeg oskarovca Danisa Tanovića u društvu raspoložene i vrhunski profesionalne ekipe.

Film “Deset u pola” je dio projekta “Sarajevo, grad filma”. Bilo je zadovoljstvo susresti se sa velikanima glumačke scene Izudinom Bajrovićem, Brankom Đurićem Đurom, Goranom Navojecom i drugima.

I na kraju, kako kaže naš Danis: “Sve se u Sarajevu može ismijavati i biti tema viceva, osim jedne stvari – gdje su najbolji ćevapi u Sarajevu”.

Reditelju i ekipi filma želim svu sreću svijeta, uvjerena sam da ćemo svi biti veoma ponosni na novi film”, napisala je Karić na Facebooku.

Ne planira stati, nova žestoka najava Draška Stanivukovića izazvala veliku pažnju javnosti: “Rušit ćemo i Agape!”

U BiH teško naći zidara i za dnevnicu od 100KM