Grozan slučaj u BiH: Ukrao automobil u kojem se nalazila žena, ona iskočila, lopov se zabio u drugo vozilo

Nesreća koja se desila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima. Ono što je na prvi pogled ličilo na saobraćajnu nesreću brzo se ispostavilo kao složeniji slučaj otmice, što je rezultiralo sudarom vozila i mogućim ozbiljnim povredama.

Kako prenosi Jajce online, prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac navodno je ušao u parkirani automobil marke “Golf” u kojem se nalazila jedna ženska osoba s namjerom da ga ukrade.

Navodno je žena iskočila iz vozila u pokretu kada je shvatila namjere ovog muškarca.

Nakon toga, muškarac je vozio kroz gradski tunel, a na putu do mosta, došlo je do sudara s vozilom VW Tiguan. Ograda na mostu zaustavila je džip VW Tiguan da ne padne u rijeku, a na Golfu je pričinjena ogromna materijalna šteta.

Pripadnici Policijske uprave Jajce su trenutno na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju, a još uvijek nije poznato ima li povrijeđenih u ovom incidentu.

–Danas oko 16:05 sati na magistralnom putu u mjesti Vaganj dogodila se saobraćajna nezeoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo Golf kojim je upravljao T. S. (48) iz Jajca i vozilo VW Tiguan kojim je upravljao S. E. (60) iz Hadžića.

Teške tjelesne povrede zadobio je T. S. dok je vozač Tiguana zadobio lakše povrede, saopštili su iz MUP-a Srenjobosankog kantona.

Golf koji je potpuno smrskan T. S. je ukrao u Jajcu neposredno prije nesreće.

Pogledajte fotografiju sa lica mjesta.

FOTO: Jajce.online

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.