Hana Hadžiavdagić žestoko oplela po Željki Cvijanović, uputila joj je i čestitku: “Pljuje po svemu što je bosansko, a platu prima redovno”

Hana Hadžiavdagić povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine reagirala je na skandaloznu objavu predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović koja je jučer istaknula kako ne slavi taj “morbidan” datum.

Podsjetimo, predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je skandalozan odgovor na pismo koje je dobila povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Naime, na adresu Kabineta predsjedavajuće Željke Cvijanović stiglo je pismo iz Stranke demokratske akcije – Sandžak u kojem čestitaju 1. mart – Dan nezavisnosti BiH.

“Na današnji dan prije 31. godinu građani BiH su jasno rekli da hoće da grade samostalnu i cjelovitu državu ravnopravnih građana i naroda, koja je priznata u Ujedinjenim nacijama.

Želja mi je da BiH, kao suverena, jedinstvena i demokratska država, zasnovana na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom bude ravnopravna članica EU i NATO saveza”, navedeno je u pismu koje potpisuje Sulejman Ugljanin.

Sramotna reakcija Cvijanović

Ubrzo je stigao odgovor Cvijanović, ali na Instagramu.

“Nije moj praznik i ne primam čestitke povodom ovog morbidnog datuma!

Uzgred rečeno, BiH nema zakon o praznicima, a jedino što se zajednički obilježava su Nova godina i Prvi maj”, napisala je.

Sada se oglasila Hana Hadžiavdagić.

“Cvijanović, Bećirović te Željko Komšić otputovali su nedavno u prvu zajedničku posjetu inostranstvu nakon što su preuzeli dužnosti sredinom novembra prošle godine…

E ta ista likuša ne slavi Dan neovisnosti BiH (morbidni datum kako reče), ali smjesti guzove u avion na račun građana BiH”, napisala je Hana uz fotografiju te dodala kako ju je Željka Cvijanović blokirala na Instagramu.

“Ova likuša inače je član Predsjedništva BiH, ima putovnicu i putuje na račun građana BiH na političke prijeme po svijetu…
Muka mi je od ovakvih i sličnih likova koji pljuju po svemu što je bosansko, ali primaju plaću redovito i sve beneficije od BiH”, dodala je Hana.

Objavila je još jednu fotografiju na kojoj pozira s bh. zastavom te svim čestitala Dan nezavisnosti, a “posebno Željki Cvijanović”.

Pogledajte šta je objavila.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.