Haris i Melina zvanično razvedeni, on sa suzama u očima: Nikakva je žena, nju zanimaju samo pare…

Pjevač Haris Džinović zvanično se razveo od Meline Džinović danas u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu. Par se razveo sporazumno, a dok se Melina nije pojavila na zakazanom ročištu, Haris je po izlasku iz suda izgledao slomljeno, prenosi Blic.rs. Iako se trudio da prikrije koliko mu je teško, jasno su se mogle vidjeti suze u njegovim očima.

Džinović je po završenom ročištu okupljenim medijima istakao da je Melina nikakva žena, te da ga je samo iskorištavala za novac.

Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu.

Zvanično sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena.

Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je – rekao je pjevač.

„Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne verujem.

Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju ali ne pada mi napamet da provjeravam.

Jedno od dvoje nasljednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu“, rekao je pjevač dodatno.

Njegova bivša supruga nije se pojavila na sudu, niti je u medijima komentarisala razvod od poznatog pjevača.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku u Beogradu, a sebi je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojemm živi.

Djeca, sin Kan i ćerka Đina su ostali da žive kod oca u vili.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.