Haris Zahiragić ga prozvao zbog teretane, Ramo Isak mu odgovorio: “Ja sam “dedo” koji ima šestero unučadi. A pogledaj sebe s 32 godine”

Na sjednici Doma doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine obratio se i SDA-ov delegat Haris Zahiragić, izrazivši “zabrinutost” za federalnog ministra unutrašnjih poslova Ramu Isaka. Zahiragić se, između ostalog, osvrnuo i na njegove porodične fotografije s godišnjeg odmora u Turskoj, na kojima “vrijedno vježba”, sugerišući mu da “više pažnje obrati na noge”.

Na svom zvaničnom Facebook profilu odmah je uslijedila reakcija i Rame Isaka.

“Samo osobama intelektualnih kapaciteta Harisa Zahiragića može biti “čudno” i “sporno” što federalni ministar unutrašnjih poslova koristi teretanu.

S obzirom na to da sam certificirani instruktor borenja koji posjeduje međunarodne diplome u toj oblasti i crni pojas, spreman sam izdvojiti svoje vrijeme i naučiti Harisa Zahiragića borilačkim vještinama.

Možda mu se neće dopasti što u ovoj vrsti vježbi nije dozvoljena upotreba čakije, ali tu mu ne mogu pomoći”, naveo je Isak.

Potom je dodao:

“Vidno zabrinut za njegovo zdravlje, pozivam Zahiragića da obavezno započne s korištenjem teretane i kardio treninzima umjesto što se čudi ljudima koji treniraju.

Proces skidanja viška kilograma, posebno ako je riječ o višku od 30 ili više kilograma, je mukotrpan i zahtjevan proces, ali isplativ.

Brže ćeš se Harise kretati, regulisat ćeš holesterol koji ti je sigurno povišen s obzirom na tvoju preveliku kilažu, manje ćeš se znojiti i bit ćeš lijep samom sebi kada se pogledaš u ogledalo, a možda i okolini”.

Na kraju je Isak naveo:

“U toku treninga izbacit ćeš negativnu energiju i frustracije uzrokovane ličnim i političkim nezadovoljstvom.

I još nešto Harise, ja sam “dedo” koji ima šestero unučadi. A pogledaj sebe s 32 godine”, zaključio je Isak putem društvenih mreža.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.