Historijska presuda u Srbiji: Ovaj monstrum je osuđen na doživotnu robiju!

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice!

Jovanović je odbio da prisustvuje izricanju presude, ali u sudu su roditelji njegove posljednje maloljetne žrtve.

Ninoslav Jovanović je osuđen na 11 godina za otmicu dvanaestogodišnje devojčice, dok je za silovanje u produženom trajanju osuđen na doživotnu robiju, pa mu je kao jedinstvena kazna izrečena kazna doživotnog zatvora!

Izopačena potreba višestrukog povratnika

Kako je “Blic” pisao, Jovanović, inače višestruki silovatelj, devojčicu koja je tada imala 12 godina oteo 20. decembra 2019. godine u Brzom Brodu u 7.25 časova, presrevši je na putu do škole.

Na prevaru je naveo dijete da uđe u njegova kola “fijat punto”, koja je prethodne večeri ukrao u Malči.

On je djevojčici rekao da je novi električar koji radi u njenoj školi i zamolio je da mu pokaže put. Djevojčica je ušla u auto, i počela je višednevna drama kakvu Srbija nije vidjela.

Kada je vidjela da ne idu u pravcu škole, djevojčica se zapitala kuda su pošli, a Jovanović je pokušao lažima da iskontroliše situaciju – rekao je da je njen otac ukrao dijamant jednoj ženi iz Niške Banje i da je zbog toga oteta, te da će je navodno pustiti kada dijamant bude vraćen.

Kako bi zaplašio dijete, rekao joj je i da će joj ubiti roditelje ako ne bude slušala. Javnost u tom trenutku još uvijek nije znala ko stoji iza otmice djevojčice…

Potraga

Pripadnici policije i žandarmerije pretraživali su cijeli kraj, petog dana zatražena je i pomoć građana. Saopšteno je da se traga za Jovanovićem i objavljena je njegova fotografija.

 

Pronalazak

Policija je pretraživala svaku kuću, pedalj po pedalj terena, ali od nestale devojčice nije bilo ni traga ni glasa sve do 29. decembra kada je Nišlija Emil Živić, svratio sa sinom da obiđe kuću u selu Pasjača.

Videvši otvorena vrata u suterenu, krenuo je da uđe u kuću iz koje je u tom trenutku iskočio Jovanović i počeo da bježi.

U kući je potom pronađena oteta djevojčica, živa ali istraumirana sa modricama i ogrebotima po tijelu.

Jovanović je uspeo da utekne, ali je uhapšen na današnji datum, 5. januara 2020. godine, na groblju u svom rodnom selu Malča.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.